1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
  Dismiss Notice

Bet Team

Rasprava u 'Kladionica' pokrenuta od sauron11, 23. Listopad 2014..

 1. sauron11

  sauron11 Clan

  Pridružen(a):
  20. Listopad 2014.
  Poruka:
  2
  Lajkova:
  0
  Spol:
  Muškarac
  Dragi prijatelji,

  Imam već duže vrijeme facebook stranicu za kladioničare pod nazivom Bet Team. Tu sam svojim prognozama besplatno "častio" svoje članove, bazirajući klađenje na osnovu vlastitih prognoza i analiza, a čisto mi je to bio hobi i zadovoljstvo. Kao što može svatko od Vas i vidjeti - prilično uspješno! U bespućima interneta možete pronaći razne likove sa svojim "dojavama" koji su najobičniji fejkeri, a na koje sam i sam nailazio. Pristup njima se najčešće masno plaćao.
  Prije nekih 10-tak dana sam naletio na ekipu koja mi je ponudila svoje prognoze. Uspio sam ishoditi 10 dana besplatne probe očekujući još jedne u nizu "stručne" prognozere. Odlučio sam krenuti sa bankom od 100 kuna, pa ako i izgubim preživjet ću! Svaki dan sam dobivao od jednog do tri listića (nogomet, košarka, hokej, tenis) i malo po malo banka mi je narasla i u ovom trenutku iznosi 1343 kune!!!! Da mi je banka bila recimo 500 kuna sada bi mi stanje bilo cca. 6800 kuna!!!!!
  E sad, da li im se posrećilo ili su stvarno pravi analitičari?! Jučer sam dobio zadnju besplatnu prognozu te sam odlučio sutra uplatiti mjesečnu članarinu, koja nije mala ali ni prevelika s obzirom na ono što nude. Budući da su osim nogometa najčešće pogađali hendikep gemova u tenisu, više-manje u hokeju i košarci i sl., a pritom najavljuju da im najbolje idu NBA i NHL iskreno se nadam nastavku uspješnog niza!!!!
  Ono što Vam nudim jest da probate!!!! Ja ću Vam do iduće nedjelje (02.11.2014.) na navedenoj facebook stranici besplatno postavljati sve prognoze koje dobijem od njih! Tako da ćemo se svi zajedno moći uvjeriti u ispravnost njihovih prognoza, a ako se Vi nakon toga budete htjeli uključiti vjerujte mi bit će Vam puno puno povoljnije nego što to izađe mene! Naravno, i ja tu tražim svoj interes pa će ta suradnja biti na obostrano zadovoljstvo!!!!
  Posjetite facebook stranicu Bet Team na linku
  This content is protected
  . Lijep pozdrav i sretno!!!!
   
 2. sauron11

  sauron11 Clan

  Pridružen(a):
  20. Listopad 2014.
  Poruka:
  2
  Lajkova:
  0
  Spol:
  Muškarac
  Evo danas sam otvorio i novi profil na fejsu tako da mi se možete priključiti!!!!! LP

  This content is protected