1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
  Dismiss Notice

Bulsatcom2/Polaris Media fresh

Rasprava u 'Polaris' pokrenuta od Kreuzritter, 25. Listopad 2017..

 1. Kreuzritter

  Kreuzritter Forum Friend

  Pridružen(a):
  6. Siječanj 2009.
  Poruka:
  441
  Lajkova:
  103
  Grad:
  Međugorje
  Prema pisanju nekolicine portala, koje sam citao pa prenosim sve u jednom postu.
  Vec u zadnje vrijeme se vrse testiranja oko 10tak frekvencija koje su dostupne po par minuta na novom satelitu, ocekivati je po pisanju nekih medija da bi krajem oktobra trebalo poceti testno emitiranje navedenog satelita. Kako neki navode da je Bulsatcom i PolarisMedia ugovor koji ih veze za Hellas 39E pri isteku i po svim mogucim aspektima da svoje transpondere ne namjeravaju produzivati na Hellasu vec prebaciti na novi satelit. Neki šuškaju da bi to mogao biti balkanski satelit pa za ocekivati je da bi i MaxTV mogao preci na novi satelit jer po nekim navodima da novi satelit ima zadnje tehnicke karakteristike pa bi mogao i emitirati UHD kanale.
  Koliko stoji da ce bulsatcom i polaris media ostati na istom nacinu kodiranja (sad za sad). Takodjer se navodi da PolarisMedia Arenasport kanale prebaciva u HD, kao i popuna sa SportKlubovima u HD takodjer.
  Ovo sam sažeo s par portala/foruma i nemam nikakvih svojih vlastitih dopuna u ovom gore postu. Rekla-kazala ali cemo vidjeti uskoro što je istinito a što ne iz ovih izvora.
   
  jovicin se sviđa ovo.