1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
  Dismiss Notice

CRO COP objavio kraj

Rasprava u 'Ostali sportovi' pokrenuta od aldin.topi, 10. Studeni 2015..

 1. aldin.topi

  aldin.topi Super Moderator

  Pridružen(a):
  9. Srpanj 2011.
  Poruka:
  7,005
  Lajkova:
  2,185
  Spol:
  Muškarac
  Grad:
  Bih
  CRO COP RASTUŽIO ČITAVU HRVATSKU
  Svjestan sam da sam došao do kraja svoje karijere
  This content is protected

  Hrvatska borilačka legenda Mirko Filipović putem je Facebooka hrvatskoj javnosti obznanila kako zbog ozljede ramena mora otkazati borbu na UFC eventu u Seoulu. No, iz njegovog prilično emotivnog i iscrpnog obraćanja svojim poklonicima putem ove društvene mreže, jasno je kako je Cro Cop donio odluku o završetku svoje velike karijere, karijere koja je svima bila nadahnuće.

  “Dragi prijatelji, morao sam na žalost otkazati borbu u Seoulu. Već u početku priprema ozljedio sam rame i to tako da nisam ruku mogao podići. Pokušao sam spasiti rame i sanirati ozljedu na sve moguće načine i svakodnevnim terapijama i inekcijama krvne plazme i raznim koktelima lijekova ali nije išlo. Jedini lijek bi bila pauza od 2 do tri tjedna a to si nisam mogao priuštiti usred završnih priprema”, piše Mirko u svom postu i ističe kako ljudi vide samo jednu stranu medalje, materijalne stvari, a za muku, bol, krv i suze koju on prolazi nitko ne pita niti ih zanima.

  ‘Treniranje pod bolovima vise ne želim’
  “Sad je dva ujutro a ja zaspati nemogu, prebirem misli i vrtim svoju karijeru pred očima. Svjestan sam da sam došao do kraja svog borilačkog puta. Ali, treniranje pod bolovima vise ne želim. Tijelo mi je izraubano od bezbrojnih treninga, skupio sam 9 operacija tijelo je postalo sklono ozljedama, nakon svakog treninga stavljam led na koljeno operirano jer se napuni tekućinom, terapije dva puta tjedno. Iduća borba bi mi bila 80-ta profesionalna, a to je jako puno. Pogotovo u toj konkurenciji. K-1, Pride, Igf, UFC. Najveći problem će mi biti adaptacija na ‘civilni’ zivot. Bez 2 treninga dnevno i vječnih putovanja po svijetu, što mi i neće tako tesko pasti. Treniraću dok sam živ jer to je moj život ali ne takvim tempom i to me na neki način raduje. Ovo nije neka trenutna odluka jer sam nesretan radi svega toga već moja konačna odluka”, ističe legendarni hrvatski borac.
  Sasvim je sigurno da bez Mirka MMA svijet kao i borilački svijet općenito, više neće biti isti.
  Hvala ti za sve, legendo…

  net.hr