1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
    Dismiss Notice

IPTV-savijet... što,kako i gdje?

Rasprava u 'IPTV Razgovor & Problemi & Podrška' pokrenuta od Andi B., 16. Siječanj 2016..

  1. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,821
    Lajkova:
    3,620
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Ne pomaze ni to ako je jedna konekcija odobrena! Svaki dobro ustimani panel veze korisnika po IP adresi i koliko je konekcija odobreno u panelu toliko dopusta mogucnosti kacenja na taj izvor ili u suprotnom "divlja" a rezultat poznat - preskakanje s kanala na kanal nasumicno ili nemogucnost otvaranja stream-a.
     
  2. agaett

    agaett Clan

    Pridružen(a):
    2. Svibanj 2014.
    Poruka:
    11
    Lajkova:
    6
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    ettelbruck
    pozz svima pa ako neko ovo procita i ako zna neka mi odgovori,
    Kako da user bouquet prebacim u formatu koji mogu gledati na samsung smart app
     
  3. Petar Petrovic

    Petar Petrovic New Member

    Pridružen(a):
    16. Travanj 2016.
    Poruka:
    31
    Lajkova:
    9
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    Podgorica
    konvertuj listu u izvornu u htpp/ formatu nisam siguran ali mislim da je to
     
  4. agaett

    agaett Clan

    Pridružen(a):
    2. Svibanj 2014.
    Poruka:
    11
    Lajkova:
    6
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    ettelbruck
    pozz Petre jos sa cim da konvetujem listu to je problem imam user bouquet a u kom formatu treba biti za iptv app na Samsungu
     
  5. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,821
    Lajkova:
    3,620
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Za ubacivanje lista u Smart TV lista treba biti u m3u konvertirana.
     
    agaett se sviđa ovo.
  6. agaett

    agaett Clan

    Pridružen(a):
    2. Svibanj 2014.
    Poruka:
    11
    Lajkova:
    6
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    ettelbruck
    jeli ima neki konverter user to m3u:)
     
  7. mamba65

    mamba65 Administrator

    Pridružen(a):
    30. Prosinac 2012.
    Poruka:
    6,679
    Lajkova:
    4,435
    Interesi:
    Sve pomalo....
    Grad:
    Wien
    Ima kako da ne...:)
    This content is protected
     
    agaett se sviđa ovo.
  8. agaett

    agaett Clan

    Pridružen(a):
    2. Svibanj 2014.
    Poruka:
    11
    Lajkova:
    6
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    ettelbruck
    hvala Mamba to imam na rec. hteo sam moj user bouquet prebaciti u m3u i ubaciti na samsung tv i gledati na smart iptv app:):)
     
  9. mamba65

    mamba65 Administrator

    Pridružen(a):
    30. Prosinac 2012.
    Poruka:
    6,679
    Lajkova:
    4,435
    Interesi:
    Sve pomalo....
    Grad:
    Wien
    This content is protected

    imas ovde isti slucaj..kolega satmax odgovorio ovde
     
  10. agaett

    agaett Clan

    Pridružen(a):
    2. Svibanj 2014.
    Poruka:
    11
    Lajkova:
    6
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    ettelbruck
    Super ,hvala pokusat cu.....:):):)
     
  11. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,821
    Lajkova:
    3,620
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Probaj ovaj konverter:
    Kod:
    http://www.enigma-tv.com/modules/download/index.php#EnigmaTVIPTVGenerator
     
    agaett se sviđa ovo.
  12. misko17

    misko17 Clan

    Pridružen(a):
    6. Veljača 2014.
    Poruka:
    1
    Lajkova:
    0
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    zagreb
    This content is protected

    :admin:
     
    Posljednje uređivanje od moderatora: 9. Ožujak 2018.
  13. mirza327

    mirza327 Forum Friend

    Pridružen(a):
    30. Siječanj 2014.
    Poruka:
    7
    Lajkova:
    11
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    Sarajevo
    Pozz,moze li se jedna iptv m3u lista konvertovati i gledat na dva enigma2 resivera.Hvala
     
  14. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,821
    Lajkova:
    3,620
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Moze na koliko hoces ali ne u isto vrijeme ako je 1 konekcija odobrena. Ako je odobreno vise onda moze na toliko uredjaja istovremeno se koristiti koliko je ukupno odobreno. A inace se odobrava 1 konekcija, u rijetkim slucajevima 2 ili vise.
     
    mirza327 se sviđa ovo.
  15. srle21

    srle21 Clan

    Pridružen(a):
    15. Veljača 2018.
    Poruka:
    1
    Lajkova:
    0
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    Zagreb
    pozdrav svima od totalnog početnika u ovom svijetu...

    skinuo sam listu od torrentea iz njegove teme i sve pokreće, ali automatski prebaci na sljedeći kanal nakon kratkog vremena... u čemu je kvaka, to je test lista pa da se plaća ili? sorry ako je glupo pitanje, ali pokušavam shvatiti ovo sve :) Hvala!
     
  16. bica

    bica Super Moderator

    Pridružen(a):
    10. Rujan 2011.
    Poruka:
    1,103
    Lajkova:
    1,714
    Spol:
    Muškarac
    Grad:
    Austria
    U proteklom postu ti je objasnjeno.
    Kolega @SATmax je objasnio..
    Te liste koje se svuda postavljaju su vec necije i ljudi ih placaju.
    To sto se do njih na vise nacina stize i postavlja to je vec druga prica.
    U 99% sve liste imaju jednu konekciju odobrenu sa servera tako da automatski kada se vise ljudi konektuje na server onda pocinje prebacivanje sa kanal na kanal i u tom slucaju ne moze niko da gleda kako bi trebalo.
    Ako naidjes na liste sa vise konekcija onda se nadaj da ce bar malo duze da potraje.
    Pozdrav.
    Bic@
     
  17. valisaurea

    valisaurea Clan

    Pridružen(a):
    27. Kolovoz 2013.
    Poruka:
    68
    Lajkova:
    8
    Grad:
    požega
    molim za pomoć
    ne znam gdje je greška
    dobio sam iptv liste na test -wget -O /etc/enigma2/iptv.sh "http:.............................

    kad unosim sa Putty-spoji na rec. i traži :login as upišem root-enter i podatak da sam spojen na rec.
    nakon toga traži passw. niti jedan neće da spoji,probao sam svašta-evo slike

    inače kad se spajam putem DCC ide root-dreambox i sve ide u redu
    This content is protected
     
    Posljednje uređivanje: 16. Veljača 2019. u 21:20
  18. valisaurea

    valisaurea Clan

    Pridružen(a):
    27. Kolovoz 2013.
    Poruka:
    68
    Lajkova:
    8
    Grad:
    požega
    uspio sam sa drugim koji sam skinuo sa njihove stranice
    ovaj što sam probao je iz VU+toolbox i nisam mogao ništa napraviti