Dragi moj prijatelju dosao sam posle toliko godina na ovaj forum koji smo zajedno gradili i napravili od njega ono sto danas jeste...Podsetio si me na sve divne trenutke i dane koje smo provodili zajedno i ova vest me je sokirala da jos uvek nemogu verovati..... This content is protected
Bili smo virtualni frendovi i neprijatelji, bilo je svega sreće, tuge, nezadovoljstva. Sve u svemu bio si mi mentor na ovome forumu u samim počecima..... i od toga ti od srca zahvaljujem. Moje iskreno saučešće obitelji, neka ti je laka zemlja!
Sjedim i gledam u tipkovnicu i ne znam šta napisati U šoku sam ko i svi. žao mi je što je ovo razlog mog ponovnog pojavljivanja u ovom "svijetu" nakon dugo dugo vremena, a ti si bio zadnji s kojim sam pričala još dosta dugo i na nekim stvarima ću ti uvijek biti zahvalna (bila sam i biti ću).... POČIVAJ U MIRU. OBITELJI ISKRENA SUČUT.
Iskreno saučešće familiji cijeloj...Nije me bilo dugo na forumu i večeras naišao na taj post i ne mogu vijerovati,znam ga samo ovako preko foruma,čak mi je i pomaga sa savijetima...Neka ti je laka zemlja. This content is protected Uploaded with This content is protected
Iskreno saučešće porodici i prijateljima pokojnog krx-a. Nije me bilo dugo na forumu i ne mogu vijerovati.Neka počiva u miru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo i mene ovdje poslije dugo vremena ...i vidim ovu temu,pa sam u šoku Krx - bili smo dobri, a znali smo se i posvađat This content is protected
saznao posredno o smrti Krx-a , dugo me nije bilo i nismo se osobno družili ali kao kolega kolegi forumašu izražavam iskrenu sučut obitelji i svima koji su ga poznavali i voljeli Krx , nadam se da nas gledaš odozgo i polako kao ćemo i mi ostali dolaziti pripremaj nam forum rasporedi titule i polako uhodavaj , jer neke veze ni smrt ne raskida Počivao u miru
Zaista me nije bilo duže vrijeme,bilo mi je veoma teško kad sam vidjela otvorenu temu,žao mi je što sam izgubila dragog i strpljivog frendića s puno strpljenja za Girls member. Iskrena sućut obitelji.
kada sam došla ovamo na portal.. odma si uskočio kada sam zatražila pomoć čak si i nesebično i sa puno strpljenja pomogao da mogu pisat po forumu.. znaš.. frende KRX..malo je takvih.. stoga..nemoram brinut da ""tamo gore"" ima netko problem oko logiranja i pisanja.. Tvojoj Obitelji iskrena i velika sućut.. a Tebi... ma samo "bokić frende" i do pisanja kad se nađemo jednom ""tamo gore"" This content is protected This content is protected This content is protected This content is protected This content is protected This content is protected This content is protected
Dugo nisam svratio na nekad najdraži mi forum ,došavši ostanem šokiran vješču da nas je krx zauvjek napustio ,,,,krx sjećam se onih davnih dana kad nas je bilo "!malo" i nesebične tvoje pomoći ,, kad god mi je trebala,,,,,, Iskrena sučut obitelji,,,,,krx počivaj u miru ,, a čiča kaže srest čemo se gore ,,,,,,