1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
  Dismiss Notice

MojaTV bogatija za tri nova kanala

Rasprava u 'Digitalna -DVB-T & DVBT-2 Televizija' pokrenuta od razor_, 24. Siječanj 2018..

 1. razor_

  razor_ VIP

  Pridružen(a):
  25. Studeni 2012.
  Poruka:
  863
  Lajkova:
  221
  This content is protected


  Od sada na programskoj listi moja TV pretplatnici mogu pronaći nove kanale sa raznovrsnim i zanimljivim muzičkim sadržajima – MTV Hits, MTV Rocks i VH1 Classic.

  MTV Hits: MTV Hits prikazuje najveće, najpopularnije i najnovije spotove namijenjene mladoj publici koja tačno zna šta želi! Na kanalu se emituje miks najnovijih trenutnih i budućih hitova – MTV Hits je dom muzike sa svjetskih top ljestvica!

  MTV Rocks: MTV Rocks prikazuje spotove najvećih umjetnika i najboljih novih talenata indie i rock scene. MTV Rocks je muzički miks za fanove koji vole svirke! Najpopularniji programi, između ostalih su Gonzo, Official Rock Chart, Top 20, Top 50 i Covers. Ovo je TV kanal za ljubitelje rock muzike!

  VH1 Classic: VH1 Classic je muzički TV kanal koji 24 sata emituje klasične video zapise i najveće hitove 20. vijeka, posvećujući svoju muziku i programsku šemu gledaocima koji žele da uživaju u nostalgičnom putovanju kroz muziku koja ih je definisala. VH1 Classic je pravi izbor za muzičke nostalgičare!

  MTV Hits, MTV Rocks i VH1 Classic su sada dostupni u kategorijama moja TV programske sheme: „Svi“ i „Muzički“.

  (media-sat.net)
   
 2. JadraN2

  JadraN2 VIP

  Pridružen(a):
  8. Rujan 2010.
  Poruka:
  2,215
  Lajkova:
  844
  Grad:
  Bosna I Hercegovina
  Novi kanal u ponudi Moja web tv
  MOJA TV SPORT 2