1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
  Dismiss Notice

Novosti MAX TV

Rasprava u 'MAX TV' pokrenuta od aldin.topi, 9. Travanj 2016..

 1. SATmax

  SATmax Super Moderator

  Pridružen(a):
  24. Siječanj 2011.
  Poruka:
  2,776
  Lajkova:
  3,599
  Spol:
  Muškarac
  Interesi:
  Sales manager
  Ima na oglasima tko prodaje kartice sa modulima. Produzis pretplatu na godinu i uzivas. Povoljnije nema.
   
 2. satelit74

  satelit74 Moderator

  Pridružen(a):
  13. Rujan 2010.
  Poruka:
  7,498
  Lajkova:
  803
  Novi kanal se pojavio na Maxtv-u: Dorcel XXX na transporderu 11678 H 30000

  This content is protected
   
  bica se sviđa ovo.
 3. satelit74

  satelit74 Moderator

  Pridružen(a):
  13. Rujan 2010.
  Poruka:
  7,498
  Lajkova:
  803
  Discovery Science dobio srpski titl
   
  radja and mashke like this.
 4. Kreuzritter

  Kreuzritter Forum Friend

  Pridružen(a):
  6. Siječanj 2009.
  Poruka:
  465
  Lajkova:
  111
  Grad:
  Međugorje
  Tajna kanal na 11678 H 30000 FTA
  Trenutno se vrti neki Astro/Horoskop
   
  Posljednje uređivanje: 12. Kolovoz 2017.
 5. satelit74

  satelit74 Moderator

  Pridružen(a):
  13. Rujan 2010.
  Poruka:
  7,498
  Lajkova:
  803
  MAX TV obogaćuje ponudu novim TV kanalima

  This content is protected


  Hrvatski Telekom nastavlja s aktivnostima koje korisnicima MAXtv usluge osiguravaju najveći i najbolji izbor programskih sadržaja na tržištu, uz najbolju sliku i s funkcionalnostima što omogućuju jedinstveni televizijski doživljaj. Tako će od 1. veljače korisnici u sklopu Osnovnog paketa pratiti bogatiji dokumentarni sadržaj – uključit će se vrhunski dokumentarni kanali Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History te potpuno novi kanali – History 2 i Woman bez dodatne naknade. Woman je kanal koji pokriva širok izbor sadržaja namijenjenih ženama: od lifestyle i celebrity serijala, talk show emisija, mode, ljepote i kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera te kulinarstva.

  Uz nove dokumentarne kanale korisnici mogu oživjeti povijest uz povijesne dramske serije i dramske rekonstrukcije jer Viasat kanali donose sve od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnih života povijesnih osoba.Kako bi korisnicima dodatno obogatio ponudu vrhunskog filmskog, ali i dokumentarnog sadržaja, Hrvatski Telekom uključuje nove kanale Cinestar Premiere 1, Cinestar Premiere 2, Cinestar Fantasy, Viasat Epic i BBC Earth u sklopu iste cijene u Proširenom paketu.Svi novi kanali lokalizirani su na hrvatski jezik osim BBC Eartha koji će biti lokaliziran u ožujku, Također, svi kanali dostupni su u HD Ready i HD rezolucijama.Istodobno, Discovery kanali od 1. veljače neće biti dostupni u MAXtv programskoj ponudi.

  No, sadržaj slične tematike dostupan je na nacionalnim televizijama ili na drugim MAXtv kanalima kao što su National Geographic, History, Crime and Investigation i CBS Reality.Osim novih kanala, korisnici MAXtv-a imaju na raspolaganju dodatne usluge i napredne funkcionalnosti. Na primjer, mogu uživati u najvećem broju TV kanala u HD rezoluciji čiji će se broj još povećavati u nadolazećim mjesecima. Također, mogu snimati i gledati unatrag propušteni TV sadržaj te jedini mogu istodobno pratiti TV programe na svim smart uređajima, bez brige o potrošnji prometa. Osim toga, mogu upravljati i pretraživati TV program putem svog smartfona i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.

  (sat-multimedia.com)
   
  simeon76 se sviđa ovo.
 6. satelit74

  satelit74 Moderator

  Pridružen(a):
  13. Rujan 2010.
  Poruka:
  7,498
  Lajkova:
  803
  Novi kanali idu na satelitu Eutelsat 16E,fr11678 H,SR 30000 i fr,11512 H ,SR 30000.
   
  simeon76 se sviđa ovo.
 7. Kreuzritter

  Kreuzritter Forum Friend

  Pridružen(a):
  6. Siječanj 2009.
  Poruka:
  465
  Lajkova:
  111
  Grad:
  Međugorje
  Ispali su zato Discovery, discovery science, discovery dtx i discovery tlc
   
 8. JadraN2

  JadraN2 Moderator

  Pridružen(a):
  8. Rujan 2010.
  Poruka:
  2,217
  Lajkova:
  842
  Grad:
  Bosna I Hercegovina
  Na frekvenciji 11678 H 30000 startao kanal Nova24 TV.
   
 9. satelit74

  satelit74 Moderator

  Pridružen(a):
  13. Rujan 2010.
  Poruka:
  7,498
  Lajkova:
  803
  Formula 1 i novi filmski kanali na MAXtv

  This content is protected


  Hrvatski Telekom nastavlja s aktivnostima koje korisnicima MAXtv-a osiguravaju najbolji izbor programskog sadržaja na tržištu. Tako od 1. travnja korisnici u Osnovnom paketu mogu pratiti nove filmske kanale Kino TV i M1, dok je za korisnike Proširenog paketa omogućeno praćenje vrhunskog filmskog sadržaja na M1 Gold I AXN Spin kanalima. Uz najbolji filmski sadržaj novitet u ponudi MAXtv-a od ovog proljeća su sve utrke najskupljega automobilističkog natjecanja na svijetu, Formule 1, koje će ekskluzivno biti prikazivane na kanalu Arena Sport 2. Istodobno, kanali Diva i Sci-Fi od 1. travnja više neće biti dio MAXtv ponude.

  Osnovni paket postaje bogatiji filmskim sadržajem te će uključivati Kino TV I M1 kanale. Filmski program Kino TV pokriva široki žanrovski raspon, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te Oscara. M1, produkcijski i sadržajno visokokvalitetan i u potpunosti lokaliziran kanal, gledateljima će nuditi preko 20 sati filmskog programa dnevno. To je još jedan od dokaza kako MAXtv svoju premium ponudu sadržaja neprestano obogaćuje novim kanalima upravo prema zahtjevima korisnika.Korisnicima Proširenog paketa bit će omogućeno praćenje M1 Gold programa koji gledateljima nudi 24 sata filmskog programa uključujući premium naslove i filmove novije produkcije.

  A za sve obožavatelje energične zabave i vrhunskih serija odsad je dostupan kanal AXN Spin koji u svom programu nudi širok spektar sadržaja – od pustolovnih, humorističnih, dramskih, SF i tinejdžerskih serij.Osim najbolje usluge i najvećeg broja TV kanala dostupnih u HD rezoluciji, MAXtv nudi i niz dodatnih mogućnosti i funkcionalnosti koje korisnici mogu koristiti kroz cijelo vrijeme trajanja ugovorne obveze. Svim korisnicima omogućeno je mijenjati dodatne TV pakete, osigurana je mogućnost snimanja i gledanja sadržaja unatrag, a sav sadržaj može se pratiti na svim smart uređajima, bez brige o potrošnji prometa. A sve to upravljanjem i pretraživanjem TV programa putem smartfona i jednostavnim prebacivanjem slike s mobilnog uređaja na TV.

  (sat-multimedia.com)
   
 10. valisaurea

  valisaurea Clan

  Pridružen(a):
  27. Kolovoz 2013.
  Poruka:
  60
  Lajkova:
  8
  Grad:
  požega
  11595-H ------- CineStar Premiere 2 i M1 Gold
  11637-H ---------HBO3
  This content is protected