1. <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>
    Dismiss Notice

Vu+duo2 snimanje sa Iptv

Rasprava u 'VU + ® Razgovor' pokrenuta od liki11, 6. Siječanj 2018..

  1. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    Postovanje, imam opnatv 6.0 image i da li neko zna kako mogu snimati sa IPTV na vu+duo2 snimam ja ali posle nekog vremana blokira ili slika prekida pa dolazi pa opet prekida itd. i neznam u cemu je problem ,sa satelita snima normalno a sa IPTV Problem....Hvala i pozdrav
     
  2. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,696
    Lajkova:
    3,571
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Koristi XCode E2 v5.0 plugin.
     
  3. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    skinuo sam xplugin 5.0 samo da pitam jeli konfiguracija die isto kao kod xplugin 1.0 ili ima nesto novo,pozdrav
     
  4. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,696
    Lajkova:
    3,571
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    sve je isto. podaci idu u mapu xc a xml ostaje isti.
     
  5. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    SATmax probao sam ali ne die kada pokrecem XCPlugin nema liste i kada nesto probam onda resiver sam startuje ponovo u cemu je Problem
    ja sam ovako napravio :etc/Enigma2/xc/xc_e2_plugin.xml:gde je XXX ubacim od koga dobije i moj user i moj Password :

    <items>
    <plugin_version>0.1</plugin_version>
    <xtream_e2portal_url><![CDATA[
    This content is protected

    <username>XXXXX</username>
    <password>XXXXX</password>
    <esr_id></esr_id>
    <ar_id_start></ar_id_start>
    <ar_id_end></ar_id_end>
    <password>1234</password>
    <security_key></security_key>
    </items>
     
  6. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    This content is protected
    This content is protected
    ovako se pojavljuje pozdrav
     
  7. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,696
    Lajkova:
    3,571
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    This content is protected
    This content is protected

    This content is protected

    Nesto krivo radis. Uglavnom, klikom na plavi gumb se otvara xc_e2_plugin.xml i odabires ( ako imas vise lista ) onu koju zelis pokrenuti.
    Za svaki slucaj ubacujem datoteku xc_e2_plugin.xml u mapu na putanju /etc/enigma2 i reboot E2.
    Dostupna je online nadogradnja na v5.2 pa isprobaj nju.
     
  8. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    Na stari pluging tako se otvara i radi sve ok samo sto stari E2 XCplugin IPTV v1.0 Imam mape i ubacim svku mapu posebno a ovaj novi je IPK jeli ima negde da se skine nesto slicno,pozdrav
     
  9. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,696
    Lajkova:
    3,571
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Kako vec napisan na zuti gumb i online update ili skini v5.2 i instaliraj preko panela ili sa 7-zip raspakiraj ipk i ubaci po mapama.
     
  10. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    Pozdrav SATmax raspakovao sam v5.2 sa 7zip i ubacio po mapama Imam mape Data( etc i usr) to sam prepravio Server moj , user i Password a gde ide Control mapa i ima jos ( debian-binary ) a Attribut je 644 ja sam ovako ubacio sada u openatv 6.2 i isto ne die nista ne pokazuje samo pise gore Server koji je a nema Live Stream sa kanalima ne znam sta da radim i kako, ako imas ti neki bacup openatv 6....za VU+Duo2 .da mi posaljes ili gde da to skinem pozdrav i veliko hvala..
     
  11. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,696
    Lajkova:
    3,571
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Ne treba ti nikakav BackUp nego samo plugin i valjan pristup IPTV serveru. Plugin radi na svim E2 Image.
    Evo slikovito upustvo kako se rucno ubacuje XCode mod plugin ( preko panela prijemnika je jednostavnije i brze ).
    This content is protected
     

    Privici:

    • gif.gif
      gif.gif
      Veličina datoteke:
      144.1 KB
      Pregleda:
      5
  12. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    Hvala SAT max uspeo sam sredio sam , de reci mi kako mogu snimati sa ovim programom i Pvr 9 mapa kako to da napravim mislim Koje je to dugme PVR,pozdrav
     
  13. SATmax

    SATmax Super Moderator

    Pridružen(a):
    24. Siječanj 2011.
    Poruka:
    2,696
    Lajkova:
    3,571
    Spol:
    Muškarac
    Interesi:
    Sales manager
    Pise na slici koja je znamenka za snimanje (
    This content is protected
    )
    This content is protected
     
  14. liki11

    liki11 Clan

    Pridružen(a):
    28. Lipanj 2010.
    Poruka:
    101
    Lajkova:
    4
    Da da znam ali Koje dugme da petisnem za PVR jer kada pretisnem samo taster 9 nema nista i onda opet plavi ekran opwt restartuje i sto je zanimljivo kada startuje blokira mi komplet Internet oda moram ga ugesitit otpozadi na dugme da bi dobio opet Internet na ostale uredjaje cudno!!!!!!!