Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

45 Pink kanala za pretplatnike Total TV-a

satelit74

Moderator


Regionalna satelitska platforma Total TV od 15.1.2018. godine bogatija je za Pink paket sa čak 45 Pinkovih kanala.Od sada će pretplatnici moći da gledaju Pink Thriller, Pink Crime & Mistery, Pink Romance, Pink Scifi & Fantasy, Pink Reality, Pink Premium, Pink Soap, Pink World Cinema, Pink Zabava, Pink Show, Pink Style, Pink Serije i još mnogo kanala sa raznolikim sadržajem.Novi kanali donose uzbudljiv filmski i serijski program, sa različitom tematikom (misterija, naučna fantastika, romantične priče…), a uz njih gledatelji mogu slušati najnovije muzičke hitove, pratiti omiljene koncerte i brojne zabavne emisije.Do 31. marta Pink paket će biti promotivno otvoren svim pretplatnicima, a nakon toga za paket će se morati dodatno platiti.Postojeći Pink kanali ostaju u paketima u kojima su trenutno, ali će se nalaziti i u Pink paketu.

(media-sat.net)
 
Top