Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Android 5.1 stiže u veljači 2015. godine?

razor_

VIPVećina korisnika Android uređaja još uvijek s nestrpljenjem očekuje da na njihove uređaje tek stigne Lollipop verzija, a već su počele kružiti glasine kako Google već priprema novu. Prema neimenovanim izvorima, a navodno se radi o „insiderima“ koji su dobro upućeni u cijelu situaciju iduća verzija Androida bi trebala donijeti poveći broj poboljšanja, te novu paletu boja unutar Material Design sučelja.

Trenutno se šuška o boljoj stabilnosti samog sustava, boja upravljivost memorijom, te shodno tomu i bolja autonomija samih baterija. Nadalje spomijenje se i ispravak određenih bugova koji pogađaju pojedine uređaje poput – iznenadnog zatvaranja aplikacija, te ispravak problema vezano uz „OK Google“ funkciju, bežično povezivanje, zvuk i obavijesti. S novom verzijom Androida bi se trebao vratiti i „Silent“ mode koji je kako znamo izostao iz trenutne verzije Lollipopa.

Za kraj recimo još i to kako bi nova verzija umjesto brojčane oznake 5.0.2 mogla dobiti 5.1 oznaku, što „izvori“ pravdaju brojem učinjenih izmjena. Ako su izvori u pravu novi 5.1 Android možemo očekivati vrlo skoro – već u veljači 2015. godine.

(bug.hr)
 
Top