Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Cleopatra (1963)

ivan10

Super Uploader
Cleopatra (1963)Kod:
https://www.imdb.com/title/tt0056937/
Radnja filma počinje 48. p. n. e. nakon bitke kod Farsala u kojoj je Julije Cezar porazio Pompeja Velikog. Pompej beži u Egipat, nadajući se da će dobiti pomoć mladog faraona Ptolemeja XIII i njegove sestre Kleopatre. Egiptski faraon Ptolomej pokušava da pridobije Cezara koji takođe posećuje Egipat. Kako bi faraonova sestra Kleopatra pridobila Cezarevu naklonost na lukav način dospe u njegovu palatu. Zaljubivši se u Kleopatru, Cezar je proglašava jedinom vladaricom Egipta i ona postaje njegova ljubavnica, i rađa mu dete. Cezar će morati da se vrati u Italiju, a tokom Kleopatrine posete Rimu car će biti ubijen, i ona se vraća u Egipat. Kleopatra upoznaje Cezarevog štićenika Marka Antonija kome postaje ljubavnica, ali će biti i vojni saveznici.


Cleopatra.Part1.1963.DVDRip.x264.mkv
Cleopatra.part2.1963.DVDRip.x264.mkv
Kod:
https://uptobox.com/2w1kl6tkln7e
https://uptobox.com/bw5dgrrvmaex
 
Top