Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Dreambox Settings by jprekpa2

mamba65

Administrator
Druze vec sam ti e-mail poslao u vezi tvoje Liste,daj molim te napisi za koje Satelite ti je Lista da se zna pre skidanja u cemu se radi!
P.S.Kad sredis to brisem onda taj moj post!
 

jprekpa2

Channel List Creator
kolega mamba65,
najprije hvala na javljanju i na vasem komentaru
sto se tice mene ne moras brisati svoj post-ne smeta mi
sto se tice same liste ona je uvijek E2 motor lista, sto se tice brojke satelita kako kada,velika vecina je tu ...prednost uvijek sport
tko god skida moje ili bilo cije druge liste ne vjerujem da to ljudi odmah stavljaju u svojim resiverima, osim na onima koje stalno koriste, ima na desetke i deseke raznih lista, pa tako i ja skidam vecinu listi, pasali me ne pasali, cisto radi toga da vidim tko kako to nudi i slaze te liste.
moje liste su uvijek najnovije, za sebe ih radim svaki dan, pa nekoliko puta na dan ali i dajem svaki par, sedam ili deset dana na razne forume.
po meni najbitnije kod tih lista da su nanovije barem sto se tice desetak glavnih satelita i da se uvijek brisu programi koji vise nisu na satelitima i da nema duplih programa, ja to uvijek pratim i tako ih stavljam a o ukusima nazalost ne mozemo raspravljati, svatko za sebe zna sta mu je najbolje i vecina forumasa manje vise i preradjuje, prilagodjava svojim zeljama, barem ja tako mislim. jios jednom hvala, pozdrav, jprekpa2.
(zivjele origigi kartice, trenutno : total tv, bnet.hr, max tv modul i najnovije digitalb, full hd-sve to na dva resivera, 1+3 podijeleno) a i u posjedu, zna se, kao vecina forumasa i uvijek u potrazi za boljim uslugama. (pozivam preko pm bolje usluge) (nadam se da nisam puno iskakao od teme ali sobzirom da skoro nikad se ne javljam po raznim forumima osim sto stavljam liste, koristim priliku da prosirim malo ovaj tekst. zivjeli!
 

jprekpa2

Channel List Creator
-----14-12-2013-----jprekpa2---- (5)
Evo kao prilog mome tekstu gore dajem odmah litu dovresenu prije sat vremena, ja to radim za sebe ali usput i dajem i tu i drugdje ...
...uvijek prema kongofsat i flysatu, pozdrav, jprekpa2.
 

Prilozi

Top