Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Evo što donosi Android M Preview 2 (Video)

razor_

VIPAndroid M je sve bliže, a o tome svjedoči i druga beta Androida M za developere, koja je upravo krenula je u opticaj. Što sve donosi Android M Preview 2 doznajte u nastavku.

Ako pažljivo pratite situaciju s Androidom M, onda ste vidjeli novi izgled ladice s aplikacijama s bijelom podlogom, abecednim oznakama i vertikalnim listanjem. Pretpostavljam i da vam se nije naročito svidjela pa će vas veseliti da Preview 2 donosi novi, stari izgled bez abecede, s nešto manjim ikonicama, no i dalje se vertikalnim listanjem.

Okinete li screenshot onoga što se nalazi na zaslonu, u Centru za obavijesti će se kao i dosad prikazati obavijest o tome, no sada je uz gumb Share dodana i mogućnost brisanja.

Google daje pa tako i oduzima pa su tako u Androidu M Preview 2, uklonili mogućnost postavljanja tamne teme Postavki, koja se mnogima svidjela.

Novost je i mogućnost uklanjanja ikonica iz statusne trake pa ako vas ona ikonica Wi-Fija ili Bluetootha nervira, moći ćete u Postavkama lako isključiti njeno prikazivanje.

U Postavkama je redizajniran i prikaz raspoloživog podatkovnog prostora nazvan Storage & USB s mogućnošću skoka u svojevrstan upravitelj datotekama kroz gumb Explore.

Memory odjeljak u Postavkama prikazuje raspoloživost radne memorije s prikazom povijesti korištenja RAM-a po aplikacijama i to do cijeli dan unatrag.

Čini se da Android M polako ali sigurno napreduje prema službenoj verziji, koji će se dogoditi s početkom jeseni.

Sve novosti koje donosi Android M Preview 2 pogledajte i u videu ekipe s portala Phandroid:

[YT]HstWi7iN9NI[/YT]

(smartphonehrvatska.com)
 
Top