Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Grand Touch Aston Martin

mugi

VIP

Mobiado, kanadska kompanija koja se bavi izradom ekskluzivnih mobilnih telefona predstavila je model Grand Touch Aston Martin. Početna cijena ovog modela je 2800 dolara. Razlog tome u skupi materijali koji se koriste za njegovo dodatno ukrašavanje.

Grand Touch Aston Martin je zasnovan na uređaju Samsung Nexus S. U zavisnosti od želja kupac može da bira između kučišta od avio aluminijuma ili mesinga. Ispod metalne površine postavljeni su ebanovine ili sedef, a na raspolaganju su i safiri i nerđajući čelik.

Karakteristike Nexus S dobro su znane. To je ekran dijagonale četiri inča, preocesor od 1 GHz, 16 GB memorije. Tu su još i Wi-Fi, GPS, Bluetooth i kamera reolucije pet megapiksela.
izvor:cdm
 
Top