Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Infinity st4000hd

elsim

Clan
ja sam ga kupio i još uvijek se mučim sa njim. Uglavnom imao sam problem sa youtube jer se restartao svaki put. Ugradio sam novi software 1.0.4 i sada većina radi. Jedino nisam uspio upogoniti iptv jer se samo vrti u krug i ne učitava sadržaj.
 

commando

New Member
Karakteristike:

DVB-S2 + DVB-T2, DVB-S + DVB-T
media centar/prijemnik mpeg2 + mpeg4, pristup Internetu, video snimač

CPU: SPHE 1512
Memorija: 8 MB
Grafička i sistemska memorija: 256 MB
 

jolevg

Clan
imam ga mogučnost sutra nabavit pa me zanima da lije rec ok..neka iskustva.dali vrijedi te novce, kakva m u je podrška za soft,ključeve, dal ijoš uopče rade oni emulatori za neke programe na 16 stupnjeva i jel ima mogučnost strima iptv sa net-a npr.vlc liste?
 

anton5

Clan
Da ne otvaram novu temu imam i ja isti prijemnik, pa me zanimaju vaša iskustva i ja ga nisam uspio priključiti na internet.
Pa ako netko zna kako namjestiti postavke za LAN povezivanje.
 
Ja ga imam i živo govno je.
Prvo je izgubio listu kanala više puta ima problema s uključivanjem, resetira se dosta puta, a nekada kao da se zamrzne, na displayu piše ON i tako stoji satima, iskopčam kabel za napajanje, ukopčam i ponovno isto nekoliko puta.
Pokušao sam i otpojiti Sve kabele osim napajanja (mišljenjem da ga nešto opterećuje) no to mu ništa ne znači, isti problem s uključenjem stoji.
U CATV Lučko kažu da na servis da ugrade elektrolit koji će riješiti problem paljenja (on-ON) i moraju nadograditi novi softver.
ETO KOLKO PARA TOLKO MUZIKE


a lan povezivanje sam nekoliko dana probavo štelat i vraga i boga i ništa, nakraju mi kažu u CATV da zbog zastarjelog softwera neće
 
Top