Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

IPTV na Evo Enfinity

U navedeni sat.box s m3u to xml bouqet converterom sam instalirao IPTV listu,Gstreamer opcija.Sam postupak je prošao normalno,kretanje po meniu liste je nešto sporije nego kod gledanja satelita što nije problem ali sam primjetio da ima kanala s liste kojima malo trza slika i dolazi do kratkotrajnih prekida i kašnjenja zvuka.
Box radi na Open ATV 4.2 verziji,brzina internet veze je oko 10 Mbps.
Da li može biti problem do image-a,odnosno da li nekome možda dobro rade IPTV kanali bez trzanja na Evo Enfinity s drugom verzijom image-a ili pak je problem do liste koja je dobivena kao testna na 24 sata.
Nadam se da Evo Enfinity nije hardwerski zastario za gledanje IPTV-a.

Pitao sam isto jutros u drugoj sekciji foruma pa me moderator obrisao da li zbog pitanja u krivoj sekciji ili otvaram zabranjenu temu.Ako je tema zabranjena onda me ponovo obrišite.

Pozdrav
 

SATmax

Super Moderator
Najjednostavnije:
- OpenPLi Image
- XCode mod plugin
- Kvalitetna i radna lista u m3u formatu
- Stabilan Internet
 

SATmax

Super Moderator
Imas kontakt za Skype u mom profilu.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
 

SATmax

Super Moderator
Ma ne. Imas u profilu moj mail :)

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
 
Poslednja izmena od urednika:
Top