Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

IPTV-savijet... što,kako i gdje?

maki999

Clan
Te free liste su zamajavanje preprodavaca papreno skupih iptv usluga. Na taj način oni privlače klijentelu i ništa više. Evo sad gledam neku listu, svakih 15 sekundi preskače na sledeći kanal, prethodna preskakala svakih 10 sekundi. Ovo mi se učinilo zanimljivo za nekoliko kanala koji mi fale ali je bezvredno.
 

SATmax

Super Moderator
Pa sama logika nalaze da ako je odobrena 1 konekcija na odredjeni user i password da ne moze istovremeno 2 ili vise korisnika istovremeno koristiti tu listu. To sto preskace 10 sekundi je i donekle dobro da ne preskace svakih 2 sekunde :) Barem mozes nesto uloviti pogledati :)
A sto se tice cijene privat lista zbroji sva vremenska i materijalna ulagnja koja su potrebita za izradu jedne kvalitetne liste pa vidi jeli papreno ili je "normalno" da dobra lista vrijedi 10€ ili vise mjesecno.
 
Top