Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Karaula (2006)

exponto

Clan
Karaula DVDRip-expontoRezija: Rajko Grlic
Scenario: Rajko Grlic, Ante Tomic
Zanr: Komedija, Drama
Godina: 2006

Uloge: Sergej Trifunovic, Toni Gojanovic, Emir Hadžihafizbegovic, Bogdan Diklic, Verica Nedeska, Igor Bencina

Opis: "Karaula" je komedija koja govori o našoj prošlosti bez nostalgije i mržnje. To je komicna prica o ljudima koji su na pragu tragedije. Radnja je smeštena u 1987. godinu i odvija se u karauli na makedonsko-albanskoj granici. SFRJ broji svoje poslednje dane iako to zapravo još uvek niko ne shvata a možda i ne želi da shvati. Neobican slucaj unosi nemir u svakodnevni vojnicki život: frustrirani i vecito pijani porucnik Safet Pašic oseca neobican bol na "privatnom mestu". On poziva jedinog doktora medju vojnicima, Sinišu, koji u diskreciji dijagnosticijra polnu bolest. Pokušavajuci da pronade nacin da sakrije svoju neprijatnu situaciju, a još više da bi izbegao odsustvo zbog bolesti, Pašic objavljuje stanje opasnosti na granici tvrdeci da se armija Albanije sprema za napad. Burleska se pretvara u ratnu psihozu, vojnici kopaju rovove. Pašic je izgubio kontrolu i iz dana u dan sve je gori. Siniša je umešan u opasnu ljubavnu avanturu a njegov najbolji prijatelj Ljuba Lalovic cvrsto odlucuje da napusti vojsku. Polako, cela situacija izmice kontroli... Rajko Grlic, po romanu Ante Tomica "Ništa nas ne sme iznenaditi".


Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0466561/Kod:
http://sharefiles.co/iojo7vqsjhhe/Karaula.avi.html
Kod:
http://rapidgator.net/file/64012199/Karaula.avi.html
 
Karaula (2006) TVRip 720p x264-dareduleŽanr: akcija, komedija, drama
Režija: Rajko Grlić
Scenario: Rajko Grlić, Ante Tomić

Uloge: Toni Gojanović, Sergej Trifunović, Emir Hadžihafizbegović, Bogdan Diklić, Verica Nedeska-Trajkova i drugi.

Opis:
Komedija koja bez nostalgije i mržnje govori o našoj prošlosti. To je komična priča o ljudima koji su na pragu tragedije. Radnja je smeštena u 1987. godinu i odvija se u karauli na makedonsko-albanskoj granici.
SFRJ broji svoje poslednje dane, iako to zapravo još uvek niko ne shvata, a možda i ne želi da shvati. Neobičan slučaj unosi nemir u svakodnevni vojnički život: frustrirani i večito pijani poručnik Safet Pašić oseća neobičan bol na "privatnom mestu". On poziva jedinog doktora među vojnicima, Sinišu, koji u diskreciji dijagnostikuje polnu bolest.
Pokušavajući da pronađe način da sakrije svoju neprijatnu situaciju, a još više da izbegne odsustvo zbog bolesti, Pašić objavljuje stanje opasnosti na granici, tvrdeći da se albanska armija sprema za napad.
Burleska se pretvara u ratnu psihozu, vojnici kopaju rovove. Pašić je izgubio kontrolu i iz dana u dan je sve gori. Siniša je umešan u opasnu ljubavnu avanturu, a njegov najbolji prijatelj, Ljuba Lalović, čvrsto odlučuje da napusti vojsku. Cela situacija polako izmiče kontroli.
Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0466561/
Karaula.2006.TVRip.720p.x264-daredule.mkv
Size: 568054284 bytes (541.74 MiB), duration: 01:27:54, avg.bitrate: 862 kb/s
Audio: aac, 22050 Hz, 5.1, s16 (srp)
Video: h264, yuv420p, 1280x720, 25.00 fps(r) (srp)Kod:
http://filesflash.net/spcr42oj
http://uptobox.com/jz3oyk7b40d6
http://www.filefactory.com/file/jtntm6q6yz7/
http://uploaded.net/file/568684by
http://rapidgator.net/file/60bbe4edc4e2b4e9415ab2cdf2e5bfc5/
 
Top