Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Kraj za Fox Sports u Italiji

satelit74

Moderator


30. juna (lipnja) završava se emitovanje lokalne verzije sportskog kanala Fox Sports Italia, pet godina od lansiranja na Italijanskom tržištu.Fox Sports Italia kanal bio je dostupan na pay tv platformi Sky Italia na Eutelsat Hot Bird (13 ° E). Operater je odlučio da ne produži ugovor o distribuciji s vlasnikom stanice. Italijanski Sky platio je za taj kanal 32 miliona evra od 2015 - 2018. godine.Sky Italia bio je prisiljen na ovaj potez nakon što je uložio 1,3 milijarde evra u prenose fudbalskih liga:Serie A, UEFA Champions League i UEFA League. S druge strane, Fox Sports nije imao dovoljno atraktivnih sportskih sadržaja za ostale distribucijske platforme nakon isteka ugovora za prenos španske lige,preneo je lokalni dnevnik Italia Oggi.

(Advanced television)
 
Top