Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Kurdistanski paket krenuo FTA na 13E

satelit74

Moderator


Na jednom od satelitskih transpondera na Eutelsat Hot Bird 13B (13 ° E) pojaviilo se nekoliko novih FTA kanala na frekvenciji 11.470 GHz, pol. V (SR: 27500, FEC: 5/6).Paket uključuje kanale na arapskom i kurdskom jeziku.U pitanju su kanali: Al Hayat, Imam Hussein TV2, Ishtar TV, Marjaeyat, Al Nabaa HD i Al Qanat. Kanal 4, Korek SD i Net TV HD su mnogo interesantniji - oni su najveći zabavni kanali sa, filmovima, muzikom i realnim emisijama za gledaoce u Kurdistanu.Za većinu uključenih stanica to je povratak na poziciju 13 ° E nakon duže pauze. Na primer, Kanal 4 je emitovan je 2009-2010. Na početku svoje aktivnosti predstavio je mnoge filmske novine. Danas je uglavnom ispunjen muzičkim video snimcima.Net TV HD kanal ima sopstvene i zapadne zabavne formate, kao i filmove i serije. Ovo je kanal koji je 2013. osnovala Aramo Media grupa. Kompanija je proizvođač 4 poznata programa kao što su "Millionaire", "Fortune Wheel", "Kurdistan's Got Talent" i "Star Academy Kids".

Tehnički parametri Eutelsat Hot Bird 13B (13.0 ° E)fr 11.470/ V, SR: 27500, FEC: 5/6, DVB-S / QPSK:

- Al Hayat
- IMAM HUSSEIN TV 2
- ISHTAR TV
- Kanal 4
- CARD SD
- MARJAEYAT 2
- NET TV HD
- ALNBAA HD
- Al Qanat


(satkurier.pl)
 
Top