Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Logitech kroz rebranding dobio novi logo i novi podbrand Logi

razor_

VIPŠvicarski Logitech prolazi značajno rebrendiranje kako bi privukao mlađu generaciju i izbacuje iz svog imena „tech“ pa će se odsad zvati Logi, a koliko će to uroditi plodom za najvećeg proizvođača računalne opreme na svijetu, vidjet ćemo sigurno vrlo brzo. Zanimljivo, Logi (ili Halogi) je u nordijskoj mitologiji vatreni div, ali Švicarci se na to nisu osvrnuli tako da očito taj podatak nema nikakve veze s ovom pričom.

Ovom promjenom Logitech se želi posvetiti novim inovativnim proizvodima, a koji će se isticati prvenstveno po svome dizajnu, što je prema istraživanjima glavna stavka po kojoj mladi izabiru uređaj. Još uvijek nije točno precizirano o kakvim se uređajima radi, ali zna se da će to biti eksperimentalni te da će biti povezani s Internetom stvari (Internet of Things - IoT). I neće samo uređaji izgledai drugačije, to treba naglasiti, već će i pakiranje biti drugačije i pristupačnije korisnicima.Treba napomenuti i da za novi Logitechov imidž i dizajn brinu mnogi dizajneri i inženjeri pristigli iz Nokije, među kojima i bivši šef dizajna finske kompanije Alastair Curtis.

- Logitech je prošao velike promjene pa smo kreirali identitet koji prikazuje ono što smo danas i što ćemo biti u budućnosti. Ovolika transformacija kompanije trebala bi doći s jednakom takvom transformacijom samog brenda - rekao je u priopćenju Curtis.

Iako se nekima neće svidjeti novo ime, jasno je na što ciljaju u Logi(techu). Došlo je do zasićenja na tržištu računala i određena granica je dosegnuta pa da bi se zadržala pozicija i da bi se privuklo nove korisnike, potrebno je napraviti hrabre poteze, a očito i drastične promjene. Svakako da će Logi kao takav, zajedno s novim dizajnom, djelovati osvježavajuće i potpuno originalno te novo, što će u startu privuću brojne kupce. Pitanje je hoće li se oni vratiti ponovno kako bi kupili još pokoji proizvod.

U svakom slučaju, Švicarci ništa ne rade slučajno i neprovjereno, zato i jesu toliko veliki proizvođač. I ako uspiju kako planiraju, možda ćemo uskoro vidjeti još sličnih primjera. Naime, Microsoftu nije uspjelo s odbacivanjem Nokije i zadržavanjem Lumije...(ictbusiness.info)
 
Top