Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Marshmallow donio probleme sa sinkronizacijom sata

razor_

VIP


Čini se kako je Google prilikom rada na Marshmallow inačici Androida uspio pokvariti nešto što je oduvijek radilo bez problema. Radi se dakako o prikazu vremena, odnosno o satu koji u prvoj inačici Marshmallowa kasni.

Prema navodima dijela korisnika, ovdje se ne radi o beznačajnom kašnjenju od par sekundi, već se tijekom 12 sati zna dogoditi da sat kasni i po 15 minuta. Ovo naravno predstavlja najveći problem onim korisnicima koji nemaju običaj nositi sat na ruci te sve svoje obveze određuju putem sata na smartphoneu.

Srećom, zahvaljujući malom udjelu Marshmallowa od tek 0,5% ovim problemom nije pogođen veći broj korisnika. Google je promptno reagirao te je dotični problem ispravio s 6.0.1 nadogradnjom. Korisnici kojima 6.0.1 nadogradnja još nije stigla na uređaj, problem mogu privremeno riješiti resetiranjem uređaja ili ručnim osvježavanjem sata.

(bug.hr)
 
Top