MojaTV bogatija za tri nova kanala

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

razor_

VIP
25.11.2012
864
222
0


Od sada na programskoj listi moja TV pretplatnici mogu pronaći nove kanale sa raznovrsnim i zanimljivim muzičkim sadržajima – MTV Hits, MTV Rocks i VH1 Classic.

MTV Hits: MTV Hits prikazuje najveće, najpopularnije i najnovije spotove namijenjene mladoj publici koja tačno zna šta želi! Na kanalu se emituje miks najnovijih trenutnih i budućih hitova – MTV Hits je dom muzike sa svjetskih top ljestvica!

MTV Rocks: MTV Rocks prikazuje spotove najvećih umjetnika i najboljih novih talenata indie i rock scene. MTV Rocks je muzički miks za fanove koji vole svirke! Najpopularniji programi, između ostalih su Gonzo, Official Rock Chart, Top 20, Top 50 i Covers. Ovo je TV kanal za ljubitelje rock muzike!

VH1 Classic: VH1 Classic je muzički TV kanal koji 24 sata emituje klasične video zapise i najveće hitove 20. vijeka, posvećujući svoju muziku i programsku šemu gledaocima koji žele da uživaju u nostalgičnom putovanju kroz muziku koja ih je definisala. VH1 Classic je pravi izbor za muzičke nostalgičare!

MTV Hits, MTV Rocks i VH1 Classic su sada dostupni u kategorijama moja TV programske sheme: „Svi“ i „Muzički“.

(media-sat.net)