Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

MSI X-SLIM X600 Ultraprijenosnik koji to nije

beli1910

Administrator
MSI X-SLIM X600
Ultraprijenosnik koji to nije
MSI-ov novi ultraprijenosnik koji ne odgovara baš svim karakteristikama te klase (zato što, unatoč maloj masi i tankom kućištu, ipak ima 15,6-inčni zaslon) ima solidne mogućnosti i podnošljivu cijenu
O MSI-ovoj seriji prijenosnika X-Slim već smo pisali, no nismo imali nikakve detalje o modelu X600.

Sada se i to otkrilo: ovaj prijenosnik 15,6-inčnog zaslona također je izuzetno tanak kao i ostali modeli, no u tom mršavom kućištu nalazi se prilično zanimljiva kombinacija komponenata. Tu je Intelov procesor Core 2 Solo radnog takta 1.4 GHz, 4 GB RAM memorije te 500 GB tvrdog diska.

Za grafiku se brine ATI-jeva kartica Mobility Radeon HD 4330, a tu su i HDMI te tri USB utora. No MSI-ovo pozicioniranje ovog uređaja među ultraprijenosnike rezultiralo je čudnom razlučivošću zaslona: 1,366 x 768 piksela, što će većini biti premalo na 15,6-inčnom zaslonu.

U prodaju će također i slabiji model s procesorom radnog takta 1.2 GHz, 3 GB RAM-a te samo 320 GB tvrdog diska. Cijena za jači model bit će 949, a za slabiji 799 eura.
 
Top