Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

NBA se vraća na HRT posle 14 godina

satelit74

Moderator


San Antonio Spursi bili su prvaci, a HRT sljedećih 14 godina nije imao najjaču košarkašku ligu u svojoj ponudi. Sada bi se vrijeme trebalo vratiti unatrag, odnosno HRT NBA u svoj program.Pregovori traju i vjerujemo da će se uspješno okončati - kratko nam je rekao Stjepan Balog, bivši urednik sportske redakcije.HRT, takav je plan, neće prenositi više od jedne utakmice tjedno, a sve bi trebalo krenuti 16. studenog dvobojem Chicaga i Brooklyna. Ta se utakmica igra u subotu i upravo će to biti termin svakog prijenosa.Za usporedbu, Arenasport na tjednoj bazi emitira čak osam utakmica. Ta je kuća od ove sezone vlasnik prava, dok je ranije to bio Sportklub. Pregovori traju i vjerujemo da će se uspješno okončati - kratko nam je rekao Stjepan Balog, bivši urednik sportske redakcije.HRT, takav je plan, neće prenositi više od jedne utakmice tjedno, a sve bi trebalo krenuti 16. studenog dvobojem Chicaga i Brooklyna. Ta se utakmica igra u subotu i upravo će to biti termin svakog prijenosa.Za usporedbu, Arenasport na tjednoj bazi emitira čak osam utakmica. Ta je kuća od ove sezone vlasnik prava, dok je ranije to bio Sportklub.

(24sata.hr)
 
Top