Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Novi kanal „Lov i ribolov" na Total TV-u

satelit74

Moderator

Svi korisnici Total TV-a od 8. marta biće u prilici da prate novi TV kanal „Lov i ribolov“.Ovaj kanal namenjen je avanturistima, ljubiteljima lova i ribolova, i svima onima koji žele da upoznaju divlji svet naših krajeva preko svojih malih ekrana.Kanal „Lov i ribolov“ emitovaće domaće i regionalne emisije o avanturama najvećih majstora lova i ribolova, a najatraktivnije među njima biće „Ribolovačke priče“, „Zov prirode“, „Bistro BiH“, „Tragovi divljine“, kao i mnoge druge.Ljubitelji ribolova moći će ekskluzivno da prate edukativni serijal „Ulovi trofej“ koji se bavi sportskim ribolovom, ekologijom, nautikom i prati takmičenja u ribolovu kod nas i u svetu.

Takođe, gledaoci će moći da prate jedinstveni prirodni rijaliti šou „Put pod noge“, i da zajedno sa savremenim nomadima prepešače kroz Srbiju od Makedonije do Mađarske za 33 dana.Posle uspešnog lova i ribolova, sledi i dobra gozba. Iskusni majstori kulinarstva pripremaće za gledaoce ukusne obroke na osnovu raznovrsnih recepata jela od ribe i divljači u emisiji „Kuhinjica“.Korisnike Total TV-a nov kanal očekuje na poziciji 067.

(teve.ba)
 
Top