Počinje izgradnja doma Herceg televizije

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

satelit74

Moderator
13.09.2010
8.186
852
0


Vlasnik Herceg televizije Čedomir Papović i gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević položili su kamen temeljac za izgradnju RTV doma navedene televizije u ovom gradu.RTV dom Herceg televizije biće izgrađen u krugu bivše kasarne, preko puta nove autobuske stanice, a prema riječima vlasnika Čedomira Papovića, on će sadržati sve što jedna medijska kuća treba da ima."Cilj je da održimo kulturu i tradiciju i da pomognemo u razvoju Hercegovine. Ovo je dio tog plana. Nadam se podršci svih društveno-političkih organizacija u Hercegovini koje trebaju da prepoznaju fuknciju i značaj televizije kao medijske kuće. Cilj nam je da to bude prava medijska kuća sa svim onim što ona nosi. To će biti jedan poslovno-stambeni objekat u kome će biti i sale za preskonferencije i kongrese", kazao je Papović.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević čestitao je ovom prilikom vlasniku Herceg televizije što je odlučio da "svoj kapital, mukotrpno stvaran decenijama u Švicarskoj, donese i vrati u svoju rodnu Hercegovinu"."To je jedan svijetao primjer koji treba da slijede i drugi Hercegovci. Herceg televizija afirmiše život, prati ono što se dešava u našem gradu, u našoj Hercegovini, to je televizija koja čuva kulturu i tradiciju našeg naroda. Staćemo iza nje, iza njenih programa, iza afirmacije našeg grada, Hercegovine i Hercegovaca. Evo, danas smo nakon niza objekata, tržnih centara, došli u priliku da stavimo i kamen temeljac za RTV dom. To nam je trebalo i imaćemo ga za koji mjesec", kazao je Vučurević.Herceg televizija već dvije godine fukncioniše u iznajmljenim prostorijama u Trebinju, a kako je najavio njen vlasnik Čedomir Papović, izgradnja ovog RTV doma trebalo bi da bude završena u toku sljedeće godine.

(TeVe/mojahercegovina.com)