Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Pomoć Marwensat v2.7E1 BackUp by SATmax - DIGITAL TV

radja

VIP
Zdravo

Molim za pomoć

Ubacio sam ovaj bekap koji je postaviljen na forumu.

1. E sad pošto je različit od Geminija ne snalazim se gdje mogu da ubacim addons server fajl useraddons.xml? A treba li onaj njegov addons da izbrišem?

Našao sam njegov taj fajl zove se addons.xml. U njemu sam vidio samo 1 server za download. Probao sam u taj njegov fajl da dodam još putanja ka serverima ali sve te putanje se završavaju sa .xml


Na primjer: http://belzebox.tv/Gemini/E1/addons.xml

A njegov taj 1 server nema uopšte takav završetak.

Pa sam probao moj useraddons od ranije koji je bio na Geminiju da ubacim u isti folder gdje i ovaj njegov ali od tada neće ni taj kao ni ovaj njegov. Dakle, sad nemam pristup nikojem addons serveru.

2. Kako na ovom bekap image da pristupim HDD od kompa, to jest da uradim MOUNT HDD od kompa? Išao sam masu puta na moj komp i Gemini image, ali sad je drugi komp i drugi image. Išao sam na CIFS sve kao i ranije ali neće. Šta treba kucati u putanju? Probao sam sledeće kombinacije:

/var/mnt/hdd

/mnt/hdd

/hdd

ali ne spaja se sa šerovanim folderom na kompu.

3. Je li u ovom bekapu Marvensat 2.7 SWAP manager služi ako hoćeš da proširiš FLASH memoriju? Ako jeste na šta je proširuješ? Vidim u podešavanjima Swap manager piše putanja /var/mnt/usb. Na koji USB kad DM 500s nema USB port?

I kako se to podešava?

Hvala unaprijed.
 

zvonko55

Clan
SATmax evo mene kao iz vedra neba.Da on je iskljucivo za cs.Sve je to ok.Onjemu je pisano romana i romana ali imam jedan problem uz tvoju pomoc mozda rijesiv.Kako da taj legendarni kako se vec zove addons koji sadrzi camd da sa laptopom ubacim u reciver.I sa kojim se to programom ubacuje.Dali je to u paketu jedan camd ili vise.
Bog!
 

SATmax

LiveBox
Super Moderator
Davno sam se bakcao sa E1 prijemnicima pa sam zaboravio putanju za unos u prijemnik ali zasigurno ima na netu ako progooglas. U pravilu svi addonsi sadržavaju emulatore, sučelja, plugine, ... U biti sve potrebno za prijemnik.
Unosi se sa FTP alatima putem računala u odredjene mape prijemnika i pokrecu se daljinskim upravljačem.
Moj savjet je da se prebacis na Gemini E1 v4.70 no time bomb ( imaš moje BackUp na netu ) u kojem ti je sve potrebno već predinstalirano. Ubaci liniju ili cfg od servera i voila. Ti odluči što je najbolje za tebe.
 
Top