Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

pomoc oko Media link Black panther 1 card

liki11

Clan
mamaba probao sam sa Network confi. ali kod meine ima samo NewCAMD,CCCAMD I NONE a cccam 2.1.3 ili drugi neki ne postoji u tome je Problem
 

Jugoslav

Clan
Ja imam slicno pitanje, da li neko ima prakticno iskustvo,
cardsharinga sa njim ? Da li postoji tutorijal kako se povezati
na NEWCAMD ili CCCAMD server i kako aktivirati OASIS
ACTIVATION COD ? Hvala !!!
 

boto

Clan
Ovaj resiver 1 card premium magic lose radi u CS-u. Radi nekoliko sekundi kako treba i odmah zamrzne slika. Ponovo kada se prebaci na neki kanal isto ili nece nikako.Nijedan dosadasnji SW to nije promjenio.Do linije sigurno nije, jer na drugim rec. radi sasvim OK. Valjda ce neki buduci SW ovo promjeniti sto nije bio slucaj do danas.Za sada nikako nije za CS-a.
 
pozzz imam taj resiver i sasvim ok mi radi cccam iskreno a ubacivanje linije u resiver rucno ide ovako
CAS acess control ok
utipkajte 9999 i pokaze se skriveni meni
CAMD OK
upisite liniju i crvena tipka connect
 

boto

Clan
Kod ovog resivera radi cs uredu radi samo sa oasis protocolom, ali on je ogranicen mislim oko pola godine a poslije treba ukucati code koji jos niko nije ovdje objavio.Linije koje ubacimo rucno a koje inace rade na drugim resiverima rade nekih pola minute i zamrzna slika pa poslije nece nikako da rade.Da li bi moglo ovo da se rijesi u nekom novom sw-u?
 
Top