Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Ručno mijenjanje ključa u vPlug emulatoru, by <mdaljev1>

mdaljev1

<img src="forum_friend.png">
Clan
Ručno editiranje ključeva u vPlug emulatoru, tutorial by <mdaljev1>

Prvo, potrebo je skinuti najnovi ključ za željni paket programa, u ovom slučaju DIGI TV.

Najnovije ključeve naći ćemo na: Satellite Upload Center - SAT Upload

Da bi uopće mogli zamijeniti ključ u vPlug-u, potrebno je naći ikonicu vPlug-a u System Tray-u, i pozvati "Monitor".

To sa radi tako da se desnom tipkom miša klikne na ikonicu, otvara sa padajući izbornik i bira se opcija "Monitor". Vidi grafiku:


Kada se otvori "Monitor" prikazane se informacije, koje sada nisu bitne, između ostalih, prikazan je i ključ koji je u datom trenutku korišten za dekodiranje signala. Vidi grafiku:


Prikazan je trenutni ključ, a i poruka da je ključ nevažeći. Da bi ključ zamijenili potrebno je u TXT datoteci, koju smo prije skinuli, označiti Key 00, kliknuti na označeni ključ desnom tipkom miša, u padajućem izborniku, potrebno je birati "Copy". Vidi grafiku:


Kada smo to napravili, možemo zatvoriti tekstualnu datoteku sa ključevima i otvoriti uređivanje ključa u vPlugu. To se radi tako da kliknemo desnom tipkom miša na ključ u vPlugu, u padajućem izborniku biramo "Edit selected key". Vidi grafiku:


Po kliku otvara se sljedeći prozorčić. Vidi grafiku:


Kada je otvoren prozorčić uređivača ključa, potrebno je označiti postojeći ključ lijevom tipkom miša, i kliknuti desnom tipkom na ključ, u padajućem izborniku, birati opciju "Paste" čime smo ključ iz tekstualne datoteke "prenjeli" u uređivač ključa u vPlugu. Kad je ključ kopiran dovoljno je kliknuti na "OK". Vidi grafiku:


Pošto je novounešeni ključ, važeči ključ, poruka u vPlugu je "OP Key" što znači važeći ključ i za nekoliko trenutaka pojavljuje se slika u video okviru DVB programa. Vidi grafiku:


I to je to.

:seeya:
 
Top