Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

SkyStar 2 PCI PROBLEM

Dj_Jelak

Clan
Sta cu s tim, kad imam prijemnik na usb. Znaci nabavim ovo, i jos prijemnik na taj rs232. Mora postojat neko rijesenje.
 
Pozdrav,
znam da je stara tema, ali da ne otvaram novu. Ukratko trebam pomoć sa skystar karticom i CS-om.
Problem je ovakav:
Imam CS koji plaćam koji je radio bez problema ali unazad tri tjedna mi baca grešku "no usable peer" prilikom spajanja linija u HADU monitoru.
Imam još jednu free liniju od prijatelja, trzava je pa sam uzeo "pravi CS" i ta u isto vrijeme radi bez problema, dakle nije stvar u brzini i kvaliteti interneta.
Googlam tu grešku "no usable peer" i ništa ne nalazim. CS momak tvrdi da je na njegovoj strani sve ok, dao mi je i dodatne linije sa drugog servera i ista priča. Ujedno on kaže da dok je meni "no usable peer" njemu moja linija stoji aktivna i "vuče" kao da radi bez problema.
Pokušao sam otvarat portove, promjenit vrstu Interneta (mobitel Internet) i uvjek isto, CS koji plaćam linije ne rade tj. "no usable peer" dok ova koja mi je free ali trzava radi. Kad ugasim liniju i ponovo ju upalim spoji se i za par sekundi no usable peer i sve ode k vragu. Stalno spajat i odpajat ručno linije mi nema smisla.
Zna li netko što znači taj "no usable peer" i kako ga se riješiti.
?
 
Top