Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Sony prodaje FTA kanale u Italiji

satelit74

Moderator


Sony Pictures Entertainment (SPE) se zalaže za prodaju svoja dva besplatna (FTA) kanala Cine Sony i Pop koji emituju u Italiji. Informaciju je objavio Italijanski dnevnik Il Sole 24 Ore. Odluka se očekuje d najskasnije do kraja sledećeg meseca. Potencijalni kupci su Mediaset, Discovery i Viacom. Činjenica je da Sony nije zadovoljan poslovanjem svojih kanala, koji imaju ukupni udeo od 0,49 posto. SPE je u martu 2017. od talijanske televizije TBS primio dve nacionalne DTT pozicije (45 i 55).To nije jedina novost na Italijanskom tržištu. Studio Universal je prestao emitovati nakon 20 godina. Program je emitovan putem pay-tv-a Mediaset Premium DTT.Konkurentna TV usluga Sky Italia prestala je emitovati dva muzička TV kanala - Radio Capital i m20 TV.


(Advanced television)
 
Top