Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Sport1 + HD završava emitovanje na Sky Deutschland

satelit74

Moderator


Do kraja juna (lipnja) 2018. kanal Sport1 + HD,završiće emitovanje na satelitskoj tv platformi Sky Deutschland (Astra, 19.2 ° E). Kraj distribucije Sport1 + HD u ovoj pay-tv već je potvrdili iz kuće Sport1.Sport1 + će biti dostupan u ponudi drugih operatora u Nemačkoj, Austriji i Švacarskoj nakon prekida distribucije u Sky Deutschland. To će biti Vodafone, Unitymedia, Deutsche Telekom, A1 Telekom i UPC .Sport1 + kanal započeo je s emitovanjem u septembru (rujnu) 2010. U avgustu (kolovozu) 2012. HD verzija programa postala je deo satelitske DTH ponude Sky Deutschland. Osim programa Sport1 HD i Sport1 + pretplatnici mogu gledati i američki sestrinski kanala Sport1 US HD, koji se fokusira na američke sportove. Ova stanica završila emitovanje na Sky Deutschland krajem juna (lipnja) prošle godine.

(infosat.de)
 
Top