Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

SSIPTV crni zaslon

Pozdrav!
Imam problem sa SSIPTV na mojem TV-u JVC lt-32vh52m. Nemam slike, ali imam zvuka na mojim IPTV listama. Vraćan je na tvorničke postavke međutim ništa se nije promijenilo. Molim pomoć, hvala!
 

SATmax

Super Moderator
Litu prvo testiras na VLC na racunalu i ako radi ispravno onda je ubacujes preko SSIPTV portala u svoj Smart TV. Ako ne radi uredno na VLC onda je nemoj ni u Smart TV ubacivati.
Vidi jeli ima za taj tvoj Smart TV OTT player. Ako ima probaj i preko njega.
 
Hvala na odgovorima. Liste rade preko VLC playera, probala sam i OTT player na tv-u, isti slučaj je, ima zvuka, nema slike.
 

SATmax

Super Moderator
Ako radi lista na VLC ( zvuk, slika, uredno otvaranje, ... ) onda mora i na navedim aplikacijama uredno raditi. Ista je aplikacija za sve tipove Smart TV, OTT player i SSIPTV ( konkretno isprobano na LG Smart TV sa webOS i NetCast kao i na Samsung Smart TV sa Tizian OS ).
 
Top