Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Tesko je biti fin (2007)

Tesko je biti fin (2007)http://www.imdb.com/title/tt0910955/

Fudo je četrdesetogodišnji taksista.U kriminalnom miljeu Sarajeva poznat je kao čovek koji daje dobru "napojnicu" lopovima za pljačku. Takav način života učini da ga žena napusti i on odlučuje okrenuti novi list. On zna da to mora napraviti, jer voli svoju ženu,a i preko svih granica, najviše na svetu, voli svog malog jednogodišnjeg sina.

Od Seje, čoveka sa mutnim šemama posuđuje novac, kupuje novi Renault Ispejs, i na opšte "iznenađenje" postaje prvi taksista koji u Sarajevu taksira u francuskom autu. U skladu sa novim autom on okreće novi list- bolje poglavlje svog života. Ali, svet oko njega se ne menja tako brzo i tako lako.

Uloge Saša Petrović, Daria Lorenci, Damir Savic, Danijal Savić, Emir Hadzihafizbegovic, Senad Basic, Jasna Zalica, Norman Mahmutovic, Aleksandar Seksan, Izudin Bajrović, Sanja Buric, Ejla Bavcic

Rezija Srđan VuletićDownload

Kod:
http://uptobox.com/64jdm18khjn6
 
Top