Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

The Scorpion King Rise of a Warrior (2008)

ivan10

Super Uploader
The Scorpion King Rise of a Warrior (2008)Kod:
https://www.imdb.com/title/tt1104123/
Mathayus želi osvetiti smrt svog oca u ruku Sargona, sada kralja Akkada, tako što će služiti u svom odredu Crni Škorpioni. Nakon završetka obuke, Sargon je zadužen da ubije Noaha, Mathayusova vlastitog brata. Spašava ga i bježi od grada, ali čarobna strelica slijedi ih i ubija Noa.
Mathayus se ukrca na brod za Egipat u pratnji svog prijatelja iz djetinjstva Layla. Namjerava nabaviti Osirijsko koplje u Egiptu, za koje vjeruje da će uspjeti proći kroz Sargonovu zaštitu od crne magije. Sutradnik, grčki pjesnik Aristofan (Ari), kaže Mathayusu i Layli da koplje ubija samo egipatska stvorenja, ali Damoklov mač će uspjeti. Trio putuje u Grčku, gdje mogu ući u Podzemlje i izvući Damoklijski mač. Na putu upadaju u ćeliju i okruženi su ljudima ostavljenim kao žrtva Minotaura. Neke žrtve su plaćenici koji duguju vjernost Mathayusovom ocu, pa pomažu njemu i Layli da poraze Minotaura, uz pomoć kineskog zarobljenika po imenu Fung.

The Scorpion King Rise of a Warrior (2008).rar (644.54 MB) 
Top