Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

TVB92 postaje O2.TV

satelit74

Moderator


TVB92 saopštila je da u jesenju sezonu ulazi sa novim imenom, vizuelnim identitetom i programskim konceptom."Od 11. septembra televizija će se zvati O2.TV i biće u potpuno novom ruhu. Vizuelni identitet će biti promenjen odnosno, modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima kada je reč o dizajnu i grafičkim elementima. Ova promena nastupila je nakon detaljnog planiranja i analize, postavljanja strategije za dalje unapređivanje rada i jačanja pozicije ove kuće čija se vizija poslovanja ne odnosi samo na domaće već i na svetsko tržište.Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala televizija B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena.

Zatvara se krug jednog prošlog vremena i strateški se određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promena navika gledalaca.Novi programski koncept svakako je iziskivao nova vizuelna rešenja koja će se, verujemo, dopasti našoj publici. Programski sadržaj biće obogaćen novim emisijama, filmovima i serijama iz najbolje svetske produkcije. Dobro poznata TV lica ostaju u timu ali se veoma brzo očekuju i nove voditeljske snage," navodi se u saopštenju.Televizija B92 pokrenuta je u oktobru 2000, najpre kao lokalna beogradska televizija, da bi 2006. dobila status nacionalnog emitera. U martu 2012, promenila je ime u b92.

(mondo.rs)
 
Top