Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Uništavanje satelitskih antena u Minsku

satelit74

Moderator


Na jednoj od glavnih ulica glavnog grada Belorusije, u toku je demontaža satelitskih antena. Radnici po nalogu gradskih vlasti skidaju antene sa fasada zgrada u ulici Włodarskiego. Radovi se izvode samo na nekim od najvažnijih ulica u centru grada i istorijskih građevina. Satelitske antene se skidaju na prometnim ulicama, jer one kvare izgled i visinu zgrada i opšti izgled grada. Stoga je Izvršni odbor grada Minska odlučio da ukloni sve antene. Prvo, vlasnicima je naređeno da to urade sami - kao što znate, obično su te antene instalirane bez dozvole. Dakle, ako građani ne preduzmu akciju, onda počinjemo sami da ih demontiramo - objavio je stambeni sektor Leninskog regiona u glavnom gradu Belorusije.

Predstavnici gradskih vlasti istakli su da se odluka o demontaži odnosi samo na ulice koje vode do glavnih avenija i prelaza. Antene neće biti uklonjene na mestima gde nema prometa. Već u februaru ove godine tokom sastanka Izvršnog odbora u Minsku, odlučeno je da satelitske antene i klima-uređaji ne bi trebalo da iskrivljuju fasadu zgrada na centralnim ulicama Mińska.U oktobru 2017. najavljena je informacija o skidanju sat antena u glavnom grada Turkmenistana . Demontaža u Ašhgabatu izvršena je bez upozorenja, u nekim slučajevima čak i u odsustvu njihovih vlasnika.

(telesputnik.ru)
 
Top