Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Uspešno lansiran Hellas Sat 4 (39E)

satelit74

Moderator


Novi satelit Hellas Sat 4 uspešno je lansiran sa rakete Ariane 5 u svemirskom centra u Kourou, Francuskoj Gvajani.Satelit će biti pozicioniran na poziciju 39E i pokrivaće Evropu, Bliski Istok i Južnu Afriku, a očekuje se da će krenuti sa radom u trećem kvartalu ove godine.Hellas Sat 4 će poslužiti kao back up za Hellas Sat 3, koji se nalazi u istoj poziciji i lansiran je 2017. godine.

Komentarišući lansiranje, Christodoulos Protopapas, generalni direktor Hellas Sat-a, rekao je: „Hellas Sat 4 je snažan dodatak našoj mreži i glavna prekretnica u našem poslovnom planu. Ona donosi nove kapacitete koji će našim postojećim i novim korisnicima omogućiti otvaranje novih mogućnosti rasta u aplikacijama, uključujući emitovanje, mobilnost i privatne mreže podataka. Osim toga, to će nam omogućiti da isporučimo visokokvalitetne usluge po konkurentnim cenama, za naše klijente. ”

(broadbandtvnews.com)
 
Top