Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Viasat History u ponudi OTE TVGrčki telekom operater OTE TV obogatio je svoju TV ponudu s još jednim dokumentarnim kanalom. Od juče je u ponudi i Viasat History čime je broj dokumentarnih kanala u ovoj platformi porastao na deset, od kojih je 7 u HD rezoluciji.

Pretplatnici će imati priliku vidjeti emisije kao što su Forbidden History, Ancient Black Ops, WWII Air Crash Detectives, The Vikings , The Great Underground War.

Još jedan kanal za ljubitelje povijesti pod imenom OTE History biće dostupan pretlatnicima od 22. januara 2016.

Viasat History je televizijski kanal u vlasništvu Modern Times Group. Emitira dokumentarne filmove o povijesti, kulturi i društvu. Ističu se emisije o prapovijesti, antičkim kulturama, povijesnim bitkama, povijesnim lekcijama, povijesti mora, povijesnim dramama, o događajima i ličnostima koji su mijenjali prošlost.

Dostupan je u skandinavskim zemljama, zemljama istočne i jugoistočne Europe.

Tehnički parametri na satelitu:

* Eutelsat 9A (9 °E) frekvencija. 12,226 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA VideoGuard

Autor: media-sat.net
 
Top