Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Vlasnici TV N1 (KKR) kupili Pink BiH i Pink Montengro

satelit74

Moderator


Američka KKR grupa kupila je od Željka Mitrovića Pink Bosne i Hercegovine i Pink Montenegro, saznaje Danas.To je razlog zbog čega je Mitrović za utorak 24. april zakazao sastanak sa regionalnim direktorima svojih regionalnih televizija.Vest o sastanku objavljena je na sajtu Pinka i u njoj se još kaže da će Mitrović saopštiti tada važne poslovne odluke.

„Mitrović je sastanak sazvao kako bi svim upravama saopštio važne odluke koje je doneo o budućnosti svih televizija sa prefiksom Pink u Srbiji i regionu“, navodi se na sajtu Pinka.Pregovori sa predstavnicima KKR su vođeni duže vrene, a zatvoreni su pre 17. aprila kada su se predstavnici KKR sastali sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.KKR grupa u Srbiji poseduje televiziju N1 i kabovskog operatora SBB.

(danas.rs )
 
Top