Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

XpeedLx2 pitanja - pomoć

vrcko

Clan
Pozdrav svima,
zamolio bi za pomoć vezano za XpeedLx2 i vrste kodiranja , naime kako sam početnik zanima me koja sve vrsta kodiranja postoji , što je najbolje postaviti , gdje se što postavlja,znaći opčenito za početnike.
Znam za cccamd.list i mgcamd.cfg . Što još postoji , gdje se postavlja i u kojem obliku se pune datoteke kao
ova cccamd.list sa npr. C linijom. Što predlažete da je najbolje koristiti , koju kombinaciju i ćega.
Hvala unaprijed.
 
ovisi kojiimage koristis nisu na svakom iste putanje
mozes koristiti cccam, mgcamd ili oscam
vecina image-a ima svoj panel od kuda skidas emulatore
svejedno je koji ces koristiti osim ako gledas polaris jer njega mozes gledati na cccam
 

vrcko

Clan
Imam trenutno HDFreaks image, korisio sam svašta ali nikad nisam naučio kako sve emulacija izgleda, zamolio bi vas da mi objasnite što gdje ide i primjere kako se što popunjava za recimo trenutni image HD Freaks
Kod popunjavanja mislim da ne znam što u kombinaciji ide skupa kako izgleda npr. što sve ide sa cccam koji nazivi emulatora ili cfg foldera ako sam se uopće dobro izrazio.Trenutno što mi radi je Mgcamd cfg. sa camd.list i to je jedino što znam napraviti, tako da sam mislo da mi objasnite što sve drugo ide skupa kao mg_cfg i cccamd.list u kojoj je C linija, ako mi netko može ostaviti primjere kako izgleda. Hvala svima unaprijed.
 

SATmax

Super Moderator
Dugo i siroko za pisati. Javi se na Skype iz profila pa ti podesim preko Anydesk.
 
Top