Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Xtra TV počeo prodaju CI+ modula Verimatrix

satelit74

Moderator


Operater Ukrajinske satelitske Pay-TV Xtra TV-pokrenuo je 20. novembra 2018. prodaju modula Xtra TV CAM preko Verimatrix uslovnog pristupa sistemu.Novi Xtra TV CAM su dostupni za prodaju svim partnerima Xtra TV-a i regionalnim predstavnicima.Xtra TV CAM vam omogućava gledatanje programa ove platforme na svim uređajima sa podrškom CI +.Novi interfejs Cl + su ubačeni na svim modernim televizorima sateli tski prijem.Xtra TV programi se mogu gledati sa novim modulom, kao i skupljim set top boksovima koji podržavaju CI +.Ukrajinska platforma je do sada koristila Conax zaštitni sistem. Operator je odlučio da poveća sigurnost i trenutno prelazi na sigurniji sistem Verimatrix.Platforma emituje sa satelita Eutelsat 9B (9 E) i Astra 4A (4.8 E°).

(tele-sat.info)
 
Top