Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Zahvale Nenadsr za crtiće...

sino66

Clan
Prije svega da se zahvalim u svoje ime za tvoj ogromni trud koji si uložio u ovaj projekt.Osobno sam odušeljen kao i moji klinci ne samo zbog količine crtića nego i raznovrsnosti bez obzira jesu li sinkronizirani ili sinhronizovani.Osobno sam veliki poklonik starih dobrih crtića uz koje sam odrastao i ja mada i danas rađe pogledam crtić nego ove nazovi filmske spektakle gdje glumci u biti prodaju film.Posebno mi se sviđa ovaj serijal o Asterixu i Obelixu.ZATO JOŠ JEDNOM HVALA ŠTO SI NAM OMOGUĆIO DA NA JEDNOM MJESTU PRONAĐEMO TOLIKO DOBRIH CRTIĆA.
 
Poslednja izmena od urednika:

karmenf

Clan
Mislim da NenadSr prije svega nije svjestan koliko je prisutan u životu svakog roditelja koji je došao do njega i njegovih crtića, ali u jedno sam sigurna: ne samo da si roditeljima omogućio da imaju malo mira nego si i vjerojatno spasio dosta brakova, a koliko si djecu usrećio to samo oni znaju. Moji klinci kad je riječ o crtićima samo viču "mama vidi kod 'onog barbe od crtića' ima li XXYYY crtani?" Mama vidi, mama na brzinu pronađe, skine crtani, stavi djeci na stick i pošalje ih u sobu na gledanje...i zavlada MIR I TIŠINA..a što je to? to je ono što smo imali nekad davno i od kada su nam klinci došli uveseliti naše živote usput su se potrudili da zaboravimo kako to nešto zvano "mir i tišina; spokoj" izgleda i koji je to osjećaj..
Na kraju, Nenade uspio si male nam napasti "ukrotiti" a nama se vratilo sjećanje..
I zato na napišem cijelu knjigu, ma snimim sapunicu o tome koliko nam znači tvoj trud mislim da bi bilo malo..
Jedan si i jedini i u mojoj obitelji si ostavio neizbrisiv trag - tako da znaš koliko god ti je sigurno nekad i teško i naporno, napravio si nešto VELIKO i ovo je dokaz kako dobrota i trud malog čovjeka ipak mogu nešto promijeniti!
U svoje, a i u ime mnogo drugih roditelja mislim da mogu reći da ćeš ostati ZAPAMĆEN, a u ime djece: obilježio si na najbolji mogući način njihovo djetinjstvo!
Hvala ti naš " barba od crtića" !
 

karmenf

Clan
Slovo S je na prvoj stranici i dio na drugoj. Sofija Prva je na prvoj stranici pod slovo S (znači na dnu skroz) i pod serije ima Sofija Prva sez1 i sez2.
 

gooooc

Clan
Zakon !!! Hvala puno ... imali smo brdo tih crtića prije 15 godina, a sad nam trebaju opet :) ... svaka čast.
 
Top