Šta je novo?
CroSatelite.com

Satelitski Forum - digitalna televizija i nove tehnologije, domaći i strani pay TV kanali i kanali iz ex-yu zemalja, domaće kabelske DTH IPTV i ostale Pay TV i uz sve ovo mjesto odlične zabave!

  • <<< **NEREGISTRIRANI čLANOVI TRENUTNO NEMOGU SKIDATI DATOTEKE I VIDJETI LINKOVE,ZA PRISTUP TREBA SE REGISTRIRATI!** >>>

Zehra / Küçük Gelin (2013)

ivan10

Clan
Zehra / Küçük Gelin (2013)Kod:
https://www.imdb.com/title/tt4830796/
Zehra je inteligentna četrnaestogodišnja devojčica sa velikim planovima i nadanjima u budućnost... Zehrin život će se u potpunosti promeniti kada shvati da će morati da ispuni davno dato obećanje svog oca i uda se za bogatog mladića kog nikada nije videla. Iako želi da nastavi obrazovanje i skroman život u okviru svoje porodice, Zehra će u tome biti sprečena. Jedino što joj preostaje je da se pojavi na venčanju. Posle venčanja, kao najmlađa nevesta prelazi u raskošnu vilu svog muža, gde će od sada živeti sa njegovom porodicom, svekrvom, deverom, i njihovom decom. Emotivni bol i nepravda nateraće je da promeni svoju sudbinu... Uz pomoć jedne od profesorki iz svoje škole, Zehra osmišljava plan bekstva.

Epizode 1-105

Kod:
http://cloudyfiles.me/users/ivan10/2310/Zehra
Epizode 1-359

Kod:
http://thefileslocker.com/users/10jabuka/512/Zehra
 
Poslednja izmena:
Top